Aşırı Sıcaklara Dikkat
Aşırı Sıcaklıklar

İlçemizde tüm yurdumuzda olduğu gibi Afrika üzerinden gelen sıcak hava dalgası etkili oluyor. Şehir merkezinde Emirdağ Belediyesince kurulan termometre 41 dereceyi gösteriyor.

41 derece sıcaklık olmasına rağmen Emirdağ ilçemizde Salı günü kurulan pazar yerinde kalabalıktan ve seyyar esnaf sergilerinden dolayı ilerleme de zorluklar çekiliyordu.

 Çarşı esnafının büyük bölümü vantilatör veya klima ile serinlemeyi tercih ederken, aşırı yüklenme nedeniyle enerji nakil hatlarında da zaman zaman sorun yaşanmaya devam ediyor.

 Yetkililerse aşırı sıcaklar nedeniyle öğle saatlerinde yaşlı ve çocukların zorunlu olmadıkça, gündüz saatlerinde çıkmamaları gerektiğini belirtiyor. Aşırı sıcaklar önümüzdeki hafta başına kadar devam edecek sonra serin ve yağışlı hava bekleniyor.

Hava Durumu 

Share/Save/Bookmark
 

Yeni yorum eklemek için yeterli yetkiniz yok. Siteye kayıt olmanız gerekebilir.