Brüksel Turizm Fuarında Türkiye Tanıtılıyor PDF Yazdır

Uluslararası Brüksel Fuarı 52.kez düzenlenirken fuarın konuk ülkelerinden Türkiye, dün yapılan açılış resepsiyonu ile standın açılışını yaptı. Türkiye’den çeşitli otel ve turizm acentalarının bulunduğu Türkiye standında Türk Hava Yolları da yer aldı. 
8 Şubat’a kadar sürecek olan Brüksel Turizm Fuarı’nda Türkiye standının tanıtım resepsiyonuna T.C. Brüksel Büyükelçisi Murat Ersavcı eşi Zeynep Ersavcı ile yeralırken, T.C. Brüksel Başkonsolosu Mehmet Poroy ve Brüksel Hükümeti Bakanı Emir Kır da katıldı.  T.C. Brüksel Büyükelçiliği Turizm ve Kültür Müşaviri Kenzi Güzel Çulhaoğlu standtta gül dağıttı.
Kuşadası Belediye Başkanı M.Esat Altungün’ün de bulunduğu fuarda Türkiye farklı otel, havayolu şirketleri ve turizm acentaları ile tanıtılıyor.

Share/Save/Bookmark
 

Yeni yorum eklemek için yeterli yetkiniz yok. Siteye kayıt olmanız gerekebilir.