Haberler

Zekeriya Aslan Çalışmaları Yerinde İnceledi

Zekeriya AslanAfyonkarahisar AKP Milletvekili Zekeriya Aslan, Emirdağ AKP İlçe Teşkilatı ile Belediye Başkanı Cengiz Pala’yı makamında ziyaret etti.

Milletvekili Zekeriya Aslan Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala ile yaptığı görüşmede Zekeriya Aslan Belediyemizin icraatlarını yapılan projeleri anlatırsanız bir değerlendirme yapalım dedi.

Pala yaptığı açıklamada; ne kadar resmi kurum varsa hepsinden hizmet almaya çalışıyoruz. Karayolları Emirdağ Çevre yolunu genişletme ve düzenleme çalışmaları devam ediyor. Bugün İller bankasından konuklarımız var. Kanalizasyon ve arıtma sistemi projemizin hayata geçmesi için bugün projelerimiz de durum tespiti yapılarak inşallah gerekli kaynak aktarılacak. Ana yol ve caddelerde çalışmalarımızla Emirdağ sokak yolları da dahil, kaldırımlar elden geçiriliyor.” Dedi

Daha sonra Emirdağ Belediye Başkanı Pala, Afyon AKP Milletvekili Zekeriya Aslan ile esnaf ziyaretinde bulundu, Emirdağ Kültür Merkezi Gezildi, Suvermez yolunda yapılan yol çalışmalarını beraber yerinde incelediler. Pala ziyarete gelen konuklara öğle yemeğinde Ziraat Odası Restaurantında yemekte tekrar bir araya geldiler.

Yemek sonrası Emirdağ AKP İlçe teşkilatı ilede görüşen Zekeriya Aslan Afyon’a geri döndü.

 

Yorum ekle

Küfür ve Hakaret içeren yorumlar, aynı ip den aynı habere gelen yorumlar eklenmeyecektir.