Haberler

Sukunete davet..

Halisnümüzdeki  03 Haziran 20011 Cuma günü Avrupa milli takımlar kupası için Belçika Türkiye milli maçı vardır.  Puan  çetveline bakılırsa kıran, kırana bi fotbol sergileneceği kesin ve bu maçın neticesi her iki takım için ilerisi için kader belirlemesi olacak.
Geçen yıllarda yaşadığımız önemli musabakaların vermiş olduğu zafer sevinçlerindeki sergilediğimiz olaylar bazen  kötü görünmeye yol açmistir.
Brüksel´in belirli mahalleleri sanki abluka altına alınırcasına tüm caddeler ve yollar adeta kilitlenmiş durumda oluyor!. Elbette her insanın sevincini ve heyecanini yansıtması doğal hakkıdır. Amma lütfen gelin gençlerimiz ve insanlarımızın bu tür olaylarda daha mütevazi ve çevremize zarar vermeden sevinçlerimizi yansıtalım.
Bazen alkolun etkisinde kalan gençlerimiz zafer sarhoşluğuyla ne yaptıklarının farkına varmandan toplumumuz adına kötü örnek ve imaj sergiliyerek özdeğerlerimizi rencide edecen bir uslup sergilemektedirler.
Gece geç saatlere kadar sokak ortasında nara atmak yada araba motorları eşliğinde korna seslerinin çevremize ne derece saygısızlık yaptığımızın farkına varalım.Beraberce yaşadığımız diğer milletlerden insanları rahatsız etme hakkına sahip değiliz.
Entegre ve uyum sağlama konusunda  örnek bi millet olduğumuzu hiç bi zaman unutmayalm lütfen.
Sporun ve futbolun dostukları perçinleyen  bir musabakadır centilmenliğe ve dostluğa katkı saglayan bir musabaka olduğunu unutmayalım.
Yaşasın spor ve Belçika-Turkiye dostluğu dileklerimle 03 Haziran 2001 akşamı  her iki takımın sergiliyeceği  bu güzel maçı şimdiden tebrik eder saygılarmı sunarım.
HALİS KÖKTEN
Belediye meclis üyesi

Yorum ekle

Küfür ve Hakaret içeren yorumlar, aynı ip den aynı habere gelen yorumlar eklenmeyecektir.