13. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması sonuçlandı..
TÜRKİYE’nin, illerimiz ve ilçelerinin tanıtım turizm kültür sanat etkinliklerine canlılık kazandırmak ve Şüsiyad Başkanı Hikmet Okuyar tarafından Giresun, Şebinkarahisar Köprübaşı’nda ciddi ve saygın bir Proje çalışması olarak hazırlanan Tanıtım Turizm Kültür Sanat Eseri Türkiye Sevdası’na KAYNAK oluşturmak için ’ÖZELLİKLERİ ve GÜZELLİKLERİ ile İLİMİZ ve İLÇELERİ’’ Konulu ’13. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması’’ sonuçlandı.
Avrasya Yayıncılar Birliği ile Şaheserler Üreten Sanatçılar İletişimciler Yapımcılar Araştırmacılar Derlemeciler ŞÜSİYAD Topluluğu öncülüğünde; birçok vakıf, dernek, birlik, gönüllü kişi ve kuruluşun katkılarıyla TÜRKİYE genelinde geleneksel olarak tertiplenen “ 13. Hikmet Okuyar Ödüllü Şiir Yarışması’’ sonunda ödül kazanan aşık ozan ve şairler ile HİKMET OKUYAR 2010 ŞİİRE ÜSTÜN HİZMET ÖDÜLÜ verilecek şiir dostları arasına Emirdağlı Hemşerimiz Rabıa Barış, Eskişehir ve İlçeleri üzerine yazdığı şiirle birinci oldu.
Birincilik ödülü kazananlar ve Şiire Üstün Hizmet Ödülü verilecekler ile ilgili daha kapsamlı açıklama 1 Mayıs günü yapılacaktır.


Share/Save/Bookmark
 

Yeni yorum eklemek için yeterli yetkiniz yok. Siteye kayıt olmanız gerekebilir.