Nüfusunun 4 katı yurtdışında ve yurtiçinde gurbette olan Emirdağ Belediyesi gurbetçilerini unutmadı. 2005 yılında dönemin Emirdağ Belediye Meclis üyesi Metin Edeer tarafından, “Her ne kadar izine sürekli gelip gitsek de vatan hasreti ayrılışımızın ilk gününden itibaren başlıyor. Bu nedenle canlı kamera sistemi biraz olsun sılaya özlemi azaltacaktır.” Dedi ve canlı kamera sistemi kuruldu.
2005 yılında 1 kamera ile canlı yayına başlayan sistem, 2009 yılında 8 kamera ile devam etti. 2011 yılında arızalanan sistem, 2012 yılında 16 kamera ile bütün ana caddeleri, Pazar yerini kapsayarak yeniden hayata girdi.
Emirdağ Belediye Başkanı Cengiz Pala canlı kamera sistemi ile alakalı olarak “Emirdağ gurbetçisiyle ünlü bir memleket, bizim gurbette olsun, Emirdağ da yaşayan vatandaşlarımız olsun hepsi için hizmete hazırım. Bu nedenle canlı kamera sistemimizi hem yeniledik hem de kamera sayısını artırdık. 7 gün 24 saat dileyen memleketini izleyebilecek. Memleketimize hayırlı uğurlu olsun.” Dedi.
Canlı kamera sistemi Emirdağ Belediyesi resmi web sitesi üzerinden izlenebiliyor.
Mobese Kameralarının suç işlemeye meyli olan kişilere caydırıcı unsur olacağı belirtilirken, Mobese Kameraları tarafından kaydedilen görüntüler İlçeEmniyet tarafından değerlendirilerek, Emirdağ’a giriş çıkışların kontrol altına alındığı bildirildi.
Haberler
Canlı Kamera Sistemimiz Yenilendi
- Ayrıntılar
- Üst Kategori: Haberler
- Görüntüleme: 6375













