Sadık KöksalSchaerbeek Belediyesi'nin Kültür ve Temizlik'ten sorumlu yeni Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Köksal, Schaerbeekli müzisyenleri "La Maison des Arts"da buluşturuyor.

Bu yıl Schaerbeek'in Kültür'den sorumlu yeni Belediye Başkan Yardımcısı Sadık Köksal'ın desteği ile gerçekleşecek olan "Guingette" adlı proje için, müzikle meşgul olan amatör, profesyonel tüm müzisyenleri "La Maison des Arts"'ın bahçesinde konser vermeye çağıran Köksal “Mayıs ve Haziran (14 Haziran'a kadar) aylarında her Cuma saat 12'de "La Maison des Arts" ın bahçesinde buluşalım” dedi.

Projeye katılım için istekli ve Scaherbeek sınırları içinde oturan her müzisyenin (Müzik grubunun içinde bir müzisyenin bile Scaherbeek'te oturuyor olması yeterli) Bu e-Posta adresi istenmeyen posta engelleyicileri tarafından korunuyor. Görüntülemek için JavaScript etkinleştirilmelidir. adresine mail ile başvuru yapması gerekiyor. "La Maison des Arts"'ın bahçesinde verilecek olan konseri izleyenler https://www.facebook.com/pages/Culture-Schaerbeek/270175229699171 facebook adresinden beğendikleri gruplara oy verecekler. Bu oylama sonrası en çok beğenilen müzisyen ya da grup Geleneksel Schaerbeek Müzik Festivali'ne katılmaya hak kazanacak.