Burak Bayram ÇınarHaziran ayında AK Parti Emirdağ Gençlik Kolları Başkanı Muhammed Kaya'nın istifasının ardından boş kalan koltuk için AK Parti Emirdağ İlçe Yönetimi çalışmalarını gerçekleştiriyordu. Başkan Dişiçürük, yapılan istişareler sonucu Emirdağ'da serbest avukat olarak görev alan Burak Bayram Çınar'ın Gençlik Kollar Başkanı olarak atandığını bildirdi.

Sosyal medya aracılığı ile yapılan yazılı açıklamada AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı İsmail Dişiçürük şunları kaydetti; "Gençler bizim geleceğimiz. Gençlerimize sahip çıkmalı onlara imkan vermeliyiz. Makamlar mevkiler gelip geçicidir. Bu makamların gelecekteki sahiplerini kucaklamak,onlara vermiş olduğumuz destek, geleceğe atacağımız imzamız olacaktır". Bu bilinçle; İl başkanımız Hüseyin Sezen,İl gençlik kolları başkanımız Ethem Karahan ve Genel Merkezimizle, çalışmalarımızı yürüterek plan ve programlarımızda gençlerimizi ilk planda tutmaya devam edeceğiz. Özellikle son seçim olmak üzere, tüm seçimlerde ve teşkilat çalışmalarında bizim elimiz kolumuz olan gençlik kollarımızın bundan sonraki süreçte de aynı azim ve güçle çalışacaklarına olan

inancımız tamdır. Gençlik Kolları Başkanımız olarak ataması yapılan Av.Burak Bayram Çınar kardeşime görevinde başarılar diliyor, memleketimiz ve ülkemiz için hayırlı olmasını temenni ediyorum. Rabbim yar ve yardımcımız olsun." dedi.