
Afyonkarahisar Emirdağ İlçesi 2007 yılında Toki ile tanıştı. 1. Etap Tokilerin tesliminin ardından 13 yıl sonra 2020 Yılında başlanan 2. Etap Toki de Teslimata gelindi. Yaklaşık 9 aydır teslimatı beklenen TOKİ 2. Etap Haziran ayında teslim edilecek.
Toki ve Emirdağ Belediyesi iş birliği ile gerçekleştirilen Emirdağ 2. Etap Projesi kapsamında yer alan konutların teslim işlemleri 15 Haziran Perşembe günü bloklar halinde, 23 Haziran Cuma gününe kadar tamamlanacak. Teslimatlar konut sahiplerine BCT İnş. Mim. Müh. Müş. A.Ş.” tarafından Emirdağ 2. Etap Projesi şantiyesinde gerçekleştirilecektir.
Hak sahiplerinin konut tesliminde Kimlik belgesi yeterli oluyor. Ancak Konut vekaleten teslim alınacak ise vekaletnamenin aslı ve fotokopisi,
3065 sayılı KDV kanunu gereğince teslim işlemi nedeniyle doğacak Katma Değer Vergisi tutarı T.C Ziraat Bankası A.Ş tarafından hesaplardan otomatik olarak tahsil edileceğinden KDV ödemesi için ayrıca şubeye gidilmesi gerekmeyeceği bildirildi. Ayrıca, ilk taksit ödemesi tüm konutlar için Temmuz ayından itibaren yapılacak olup, İlk dönemsel artış teslim tarihini takip eden dönem Ocak 2024 itibariyle başlatılacağı öğrenildi.













